Forum sojuszu Ciasteczkowe Potwory
witam na imie mi Konrad mam 26 lat pochodze z pieknego miasta Sanoka (brama bieszczad) obecnie studiuje zaocznie mechanike i budowe maszyn studia podyplomowe, pracuje w tutejszej firmie jako drażacz, lubie chodzic po gorach i jezdzic na rowerze. sporo czytam glownie ksiazki z watkiem kryminalnym.
wasz alkopijak ;D
Ostatnio edytowany przez alkoholik (2008-04-09 04:44:52)
Kajtek lat 18 tegoroczny maturzysta. Kiedys (jak miałem wolny czsas) grałem zawodowo w piłkę nożną niestety teraz nie mam na to czasu. wczesniejsze uni 12 30 51 . na poczatek chyba styka.. a rupak organizujemy zjazd w wakacje z naszego soja z u 51 jak bys był zainteresowany to daj znac przesle ci szczegoly
Czesc. Piotr jestem, urodziłem sie w Łodzi ale mieszkam w Kielcach... i to raczej Kielce uważam za "rodzime" miasto (jakby to miało jakieś znaczenie).
Mam rocznikowo 19 lat. Podobnie jak bliss grałem w pike nożnom jednakże nie zawodowo (bynajmniej do gry podchodzilem co najmniej profesjonalnie ;D ) lubie sobie poćwiczyć na siłowni.... a prócz tego od 7lat chodze na karate xD... czyli siłą rzeczy tym też sie interesuje.
^^ rownież jak alkoholik lubię czytać książki... nie tyle co kryminały, a sensacje... forsyth coben... i takie tam xD
a i tak wogole to prze leniwy jestem... czasami dochodzi do tego, że nie chce mi sie iść spać ;/
a co do ogame... to generalnie na u58 zacząłem grać po ok półtorarocznej przerwie
pozdro
szef
Czesc.
Mam 33 lata.Niedawno zdechl mi pies, wlasnie rozstaje sie z moja pania.
Gram w Ogame,zeby miec do czego wracac po pracy , heheh.
Pracuje w Esso w Oslo.
Raymond Chandler,Ross Macdonald to chlopaki,ktorych ksiazki lubie , a Nirvana , Metallica,Man At Work,
The Cult i pare innych kapel, graja to,czego slucham.
Wysokich lotow,
CIAPO
no to moja kolej panowie:-) na chrzcie imie dostalem Wojciech, latek 33, pochodze z Krakowa, ale od 8 latek pracuje i mieszkam w UK. Stan cywilny : zonaty , dwie cory 2 i 4 , pies (labrador). Z zamilowania jestem instruktorem spadochronowym(AFF) i pletwonurkowym (BSAC), zapraszam wszystkich lubiacych szybsze bicie serca na pogawedki:-)